Izbornik Zatvoriti

Tata koji je osvojio internet

Porodična idila.
                            Porodična idila.

Postovi Džejmsa Brejkvela postali su pravi hit na internetu. On je delio duhovite misli njegovih ćerki sa svetom koje nikog nisu ostavile ravnodušnim.

Čak 750000 ljudi je odlučilo da ga prati na Tviteru. Evo nekih od njegovih najzanimljivijih objava: Šestogodišnjakinja prebacuje film na sam završetak, a ja je upozoravam da ne može da gleda samo srećan kraj. Ona odgovara sa: “Nemam vremena za probleme.”Trogodišnjakinja mi kaže da sam dobio mnogo pisama od prijatelja. “To su računi”, odgovaram joj. “Potrebni su ti bolji prijatelji.”

Četvorogodišnjakinja mi traži slatkiš, iako je mama odbila. “Zašto misliš da bih ja trebalo da ti dam?” “Zato što ona nije tvoj šef.” Zamka!

Trogodišnjakinja želi rođendansku tortu. “Ali nije ti rođendan.” “Torta to neće znati.”Dozivam petogodišnjakinju i oslovljavam je sa “princezo”. “Tata, ja sam previše stara da budem princeza.” “Kako onda da te zovem?” “Kraljica.”

Petogodišnjakinja kaže da u školi nisu ništa radili. “Kako je moguće da celog dana niste ništa radili?” “Šta si ti radio na poslu?”

Moja dvogodišnjakinja za svakog muškarca sa bradom misli da sam ja. Upravo smo gledali film o mom oslobođanju robova.

Šestogodišnjakinji sam rekao da će jednog dana osećati nešto prema dečacima, a ona je rekla da već oseća – ljutnju.

Četvorogodišnjakinja želi da uzme moju stolicu i da se vrti na njoj. Objašnjavam joj da ja koristim stolicu i da ne želim da se vrtim. “Pogrešno je koristiš.”

Prekidam tuču i govorim petogodišnjakinji da kaže kako joj je žao. “Ali učio si me da ne lažem.”

Četvorogodišnjakinja mi pokazuje nalakirane nokte i pita me jesam li ljut. “Zašto bih bio ljut?” “Zato što sam lepša od tebe.”

Pitam šestogodišnjakinju kako je bilo u školi, a ona odgovara da je bilo loše, ali da je barem sutra subota. “Ali sutra je petak.” “Nadala sam se da nećeš primetiti.”

Dao sam psu kuvano meso, a moja beba ga je gurnula u stranu i pojela hranu. Ona je vođa čopora.

Pitao sam šestogodišnjakinju zašto stalno gleda Frozen, jer Elza stalno pobjeđuje. “Ti gledaš fudbal, a tvoj tim uvek gubi.”

Neki dečak je rekao mojoj četvorogodišnjakinji da ona voli roze jer je devojčica. “Volim roze jer sam super.”

Izvor: Lola magazin

Share
Posted in Kutak za decu i roditelje